Tisztelt Felhasználó!

A TANTUSZ portál a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a Média- és Hírközlési Biztos közös tájékoztató oldala. A TANTUSZ az Ön fogyasztói szokásai alapján segít eligazodni a vezetékes- és mobiltarifák között, bemutatja a külföldi mobiltelefon-használat (roaming) költségeit, valamint a szolgáltatók vezetékes kombinált (telefon, internet, televízió együtt) csomagkínálatát is. Tájékoztat arról, hogy az Ön által megadott magyarországi lakcímen milyen szélessávú internet-hozzáférések, illetve televíziós szolgáltatások közül lehet választani.

Az Ön által bevitt adatokat nem őrizzük meg, és azokat semmilyen egyéb célra nem használjuk fel.

Felhívjuk figyelmét, hogy az oldalon megjelenített információkat, adatokat kizárólag tájékoztatás céljából tesszük közzé. A felhasznált adatokat a szolgáltatóktól szereztük be, azokért felelősséget nem vállalunk.

A honlap üzemeltetőjének írásbeli engedélye nélkül tilos az oldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, átdolgozni, átruházni, reprodukálni, terjeszteni vagy tárolni.

Saját felhasználás esetén az oldal teljes vagy egyes részeinek tartalma saját használatú számítógépen eltárolható, felhasználható. Jelen oldal grafikai elemeit a szerzői jog és más jogszabályok külön védik, és ezek értelmében az oldal elemei, logója, grafikája vagy képe sem egészben, sem részben nem másolhatók.

Az üzemeltető kizárja a felelősséget az oldalon elérhető, illetve az azokon található linkekkel kapcsolt honlapokon lévő információk vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok felhasználásából, az adott honlap esetleges használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért.

A működtető fenntartja az oldal módosításának, bővítésének vagy átdolgozásának jogát.